Menu
Your Cart

Nieuws

Update levering Autoterm standkachels

Onlangs is er een importeurs-overleg geweest met voor ons positief nieuws. Gezien de ontwikkelingen in Oekraïne verwacht de fabriek dat leveringen vanuit Rusland op termijn niet meer gegarandeerd kunnen worden. Ze hebben hierom besloten een productielijn voor de Autoterm kachelonderdelen en toebehoren op te starten in Azerbeidzjan. Dit is een neutraal land dat niet onder invloed staat van de Russische Federatie.

De uiteindelijke assemblage van de kachels zal in Letland plaatsvinden waardoor het een in Europa gemaakt product word. Eind deze maand zullen de eerste 2d kachels in Letland geassembleerd worden. Daarnaast hebben we in ons magazijn in Uitwellingerga nog voldoende kachels en toebehoren op voorraad voor 2022. Medio september 2022 is de verwachting dat de hele product range op deze manier geproduceerd word. De naam, product range en ontwerp van de kachels blijven onveranderd. De productie kosten gaan niet omhoog wat ook geen prijsverhoging tot gevolg heeft (prijsstijgingen door hogere materiaalkosten daargelaten).

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben vernemen we dat graag.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.