Omvormers

Omvormers

Wij zijn Xenteq dealer. Dit is een Nederlands bedrijf dat al hun producten in eigen beheer ontwikkeld en uitgebreid test. Ook kunnen ze klant specifieke apparatuur maken op bestelling en hebben ze een eigen reparatie en test afdeling. Dus geen lange wachttijden voor reparaties of modificaties.

Als u een omvormer gebruikt bent u in staat om uw accuspanning om te vormen naar 220V/230V lichtnetspanning. Waardoor er normale apparatuur gebruikt kan worden zonder dat u afhankelijk bent van een elektriciteitsaansluiting of walstroom.

Voordelen

De voordelen liggen voor de hand: u kunt normale apparatuur gebruiken die vaak voordeliger zijn en er is natuurlijk veel meer keuze in. Maar voor de juiste werking van veel gevoelige apparatuur is het noodzakelijk dat u een omvormer toepast die, net als het lichtnet thuis, een betrouwbare en zuivere wisselspanning levert. Veel goedkopere omvormers leveren zodra er iets op wordt aangesloten geen zuivere wisselspanning meer waardoor de aangesloten apparatuur niet optimaal zal werken of zelfs kapot kan gaan. Ook zijn vaak de opgegeven vermogens piekvermogens bij onze omvormers zijn de opgegeven vermogens de nominale vermogens dus het wattage dat ze continue kunnen leveren en niet voor slechts een paar minuten.  


Zuivere wisselspanning

Onze omvormers leveren zelfs als ze maximaal belast worden een zuivere en betrouwbare wisselspanning. zijn van een uitstekende kwaliteit en daarmee bent, u zelfs als u de omvormer continu maximaal belast, verzekerd van een goede kwaliteit wisselspanning.

Omvormers(DC/DC)

Wij leveren ook omvormers die uw accuspanning omzetten naar een andere gelijkspanning. Bijvoorbeeld van 12Volt naar 24Volt of andersom.

Inbouwservice

Hoewel onze omvormers in principe plug en play zijn kan het inbouwen ervan toch complex zijn. Daarom verzorgen wij graag de inbouw voor u. Voor het inbouwen kunt u contact opnemen en informeren naar onze mogelijkheden.


Product vergelijk (0)


Xenteq PurePower-serie 300 - 3000Watt 12/24Volt

Xenteq PurePower-serie 300 - 3000Watt 12/24Volt

Xenteq PurePower-serie 300 - 3000Watt 12/24Volt Altijd 230VACGebruik blijven maken van de apparat..

€104,00 Prijzen zijn inclusief BTW

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1