Menu
Your Cart

AUTOTERM Air 2d

AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d
Veel verkocht
AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d
AUTOTERM Air 2d

Voorheen Planar 2d 

Nu inclusief 3 jaar garantie en ruimschoots op voorraad 500 stuks !

Klik hier voor de voorwaarden

Let op !!!! Onze vanaf prijs is exclusief bedieningspaneel!!


Al onze kachels zijn goedgekeurd door de TUV en voldoen aan de emissie eisen. Wij leveren alleen de goedgekeurde kachels met Japanse gloeibougies en stille brandstofpompen.

De 2d word nu standaard geleverd met hoogtesensor. Deze is getest tot 2500 meter. Deze sensor voorkomt dat door de ijlere lucht de kachel gaat vervuilen.

De AUTOTERM Air 2D (12V/24V) dieselkachel heeft de kleinste afmetingen en het kleinste vermogen uit ons AUTOTERM Air assortiment. Als de te verwarmen ruimte met 1 of 2 warme luchtroosters te verwarmen is dan kan de AUTOTERM Air 2D luchtverwarmer de beste keuze zijn voor uw situatie. Doordat de aansluitingen gelijk zijn aan de meeste dieselkachels van andere fabrikanten, kan de AUTOTERM Air 2D vaak worden ingezet als vervanger van een bestaande dieselkachel.

De AUTOTERM Air 2D moduleerd, dat wil zeggen dat de kachel zich aanpast aan de warmtebehoefte.

De AUTOTERM Air 2D wordt standaard geleverd met thermostaat,  installatieset (zie downloads) en 2 jaar garantie. De montage beugel, de uitlaatdoorvoer, luchtslangen en dergelijke dienen apart te worden besteld.

Voor het monteren van de AUTOTERM Air 2D aan boord van een boot hebben we een maritiem installatie pakket samengesteld lees meer. 

Ook kunnen wij de gehele installatie voor u verzorgen lees meer. Voor installatie in campers werken we samen met verschillende camper en garage bedrijven door heel Nederland. Voor nadere info bel of mail.


Wij leveren de 2d , 4d en 9d zonder of met een bedieningspaneel naar keuze. Zonder bedieningspaneel zal de kachel niet werken! 

PU-5. Dit paneel is een vermogensregeling, met de draaiknop regel je een continue vermogen wat afgegeven word door de kachel. Word de externe temperatuursensor aangesloten op de kachel dan regelt het paneel de temperatuur tussen de 5° en 30°. Tevens zit er een ventilatiefunctie op het paneel. Dit is ons meest favoriete paneel. Hufterproof door de minimale elektronica en iedereen snapt hoe het werkt, daarom ook heel veel toegepast in de botenverhuur.

PU-27. De PU-27 is een uitgebreid bedieningspaneel inclusief timerfunctie. In dit paneel zit al een temperatuurvoeler helaas is deze regelmatig niet nauwkeurig en kan zo’n 6-8 graden afwijken. De enige manier om dit op te lossen is de externe temperatuursensor op de kachel aan te sluiten en in het menu van de PU-27 by external sensor aan te klikken. Vanaf heden geven we geen garantie meer op grote temperatuurverschillen en raden we ook iedereen aan om voor het iets duurdere Comfort Control paneel te gaan.

Comfort Control. Dit digitale paneel is op de markt sinds begin 2021. Dit paneel is heel uitgebreid. Hiermee kan de kachel bestuurd worden in vermogensmodus, temperatuurmodus (de kachel moduleert op temperatuur) en op thermostaatmodus (hiermee zal automatisch de kachel aan en uit gaan bij de ingestelde temperaturen). De  ingebouwde temperatuursensor is bij dit paneel wel nauwkeurig. Daarnaast heeft dit paneel ook een timerfunctie en zelfs een instelbare accubewaker. Zeker als er gebruik word gemaakt van een Lithiumaccu is deze accubewaker een aanrader. Autoterm kachels gaan pas in storing beneden de 10,5 Volt terwijl veel Lithiumaccu’s al stoppen met stroom leveren beneden de 12 Volt. Hierdoor kan schade ontstaan aan de kachel wat buiten de garantie valt.

Het menu is in te stellen in Engels, Duits of Nederlands. Voor de Nederlandse versie hebben wij de vertaling verzorgd.

 


De kachel of onderdelen ophalen of bekijken in ons magazijn te Uitwellingerga is geen probleem wel graag even telefonisch contact opnemen voor een afspraak. 085-8771440

Air Heater
Aansluitspanning of Accuspanning (V) 12V/24V
Brandstof Diesel
Energieverbruik min/max (w) 10W/29W
Verwarmingscapaciteit,min/max (w) 800W/2000W
Volume warme lucht (m³ per uur) 34m³ per uur / 75m³ per uur
Brandstofverbruik (l/uur) 0,10 l per uur / 0,24 l per uur
Afmetingen (mm) 325x120x120 (mm)
File Size
Certificate 2D 535.6KB Download
Installatiemanual luchtverwarmers Autoterm 3.8MB Download
Handleiding Comfort Control Nederlands 595.36KB Download
Manuel control panel 457.68KB Download
Installatiepakket 2D(leveringsomvang) 395.12KB Download
Handleiding PU-27 Nederlands 610.14KB Download
Handleiding PU-5 Nederlands 933.81KB Download
Qstart modem 1.51MB Download

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
Slecht Goed
Validatie
€520,00
Prijzen zijn inclusief BTW
  • Voorraad: 252
  • Model: VBD AT 0040/0041
  • Gewicht: 7.00kg
  • Afmetingen: 12.00cm x 20.00cm x 20.00cm

Beschikbare opties

Tags: AUTOTERM , Air , 2d
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.