Menu
Your Cart

Pundmann accesoires luchtverwarming

Adapter voor de Pundmann FI 60 mm diffusor - haardroger met behulp van het standverwarmingssysteem Adapter voor de Pundmann FI 60 mm diffusor - haardroger met behulp van het standverwarmingssysteem
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0070
Gebruik je standkachel en sluit de föhn in een paar stappen aan. De föhnset bestaat uit een adapter voor het bestaande stopcontact en een föhnadapter.Stappen om te installeren:Verwijder het luchtinlaatrooster.Plaats de smallere kant van de adapter.Met een draaiende beweging zorgt de rubberen af..
€29,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Adapter voor Eberspächer FI 60 mm luchtinlaat Adapter voor Eberspächer FI 60 mm luchtinlaat
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0071
Adapter voor inlaat standkachel, voor warmeluchtkanaalsystemen met een diameter van 60 mm. Gebruikt in campers, campers en daktenten.Adapter is een oplossing die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in stacaravans. De adapter is eenvoudig te installeren en zorgt voor een veilige en betrouwb..
€14,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Adapter voor Pundmann luchtinlaat FI 60 mm Adapter voor Pundmann luchtinlaat FI 60 mm
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0072
Adapter voor standkachel luchttoevoer, voor heteluchtsystemen met een diameter van 60 mm. Toepassingsgebieden zijn stacaravans, caravans en daktenten.De adapter is speciaal ontwikkeld voor gebruik in kampeervoertuigen. Het is eenvoudig te monteren en zorgt voor een veilige en betrouwbare v..
€14,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Adapter voor Webasto luchtaanzuigopening met een diameter van 60 mm Adapter voor Webasto luchtaanzuigopening met een diameter van 60 mm
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0073
Adapter voor standkachel luchtinlaat, geschikt voor heteluchtsystemen met een diameter van 60 mm. Toepassingen zijn te vinden in stacaravans, kampeerauto's en daktenten.De adapter is een oplossing die speciaal is ontwikkeld voor gebruik in kampeervoertuigen. Het is eenvoudig te monteren en..
€14,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Standkachel adapter voor Mercedes Sprinter W906 Standkachel adapter voor Mercedes Sprinter W906
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0074
Een oplossing die luchtverdeling mogelijk maakt in een bestelwagen met ingebouwde hulpverwarming.Met de adapter standverwarming voor de Mercedes Sprinter W906 kan een standverwarming worden aangesloten op het elektrische systeem van het voertuig. Om de adapter voor de standverwarming in de Merc..
€44,99
Prijzen zijn inclusief BTW
De hoekverbinder voor de bedverwarming
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0076
De kunststof hoekverbinder is een element dat wordt gebruikt bij de installatie van het bedverwarmingssysteem en wordt gebruikt om twee leidingen haaks (90 graden) met elkaar te verbinden.De connector is gemaakt van hoogwaardig kunststof, waardoor hij duurzaam en corrosiebestendig is. Hij is ee..
€9,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Rechte 5-gaats connector voor bedverwarming Rechte 5-gaats connector voor bedverwarming
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0077
De 5-gaats kunststof verwarmingsconnector maakt de aansluiting van bedverwarmingselementen mogelijk, de gaten in de connector zijn ontworpen voor een gelijkmatige verdeling van warme lucht.De verbinding met gaten is een van de elementen van het bedverwarmingssysteem. Warme lucht stroomt door de..
€14,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Gesloten rechte connector Gesloten rechte connector
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0078
Kunststof gesloten rechte connector voor bedverwarmer is een soort bevestigingsmiddel dat is ontworpen voor eenvoudige aansluiting van het verwarmingssysteem en hoeft niet te worden gelijmd of geschroefd...
€14,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Verwarmingsaansluiting voor het bedverwarmingssysteem
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0079
De bedverwarmingssysteemconnector is een element waarmee u het bedsysteem kunt aansluiten op een warmeluchtkanaal met een diameter van 60 mm, waardoor warme lucht in afzonderlijke delen van het bed komt...
€16,99
Prijzen zijn inclusief BTW
Hoekuitlaat, aansluiting 90° FI 60 mm met een lamellenkap met een lamellenhelling van 10° Hoekuitlaat, aansluiting 90° FI 60 mm met een lamellenkap met een lamellenhelling van 10°
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0080
Een inbouwelement voor standkachels. Maakt het mogelijk de luchtstroom haaks op leidingen en leidingen te richten, waardoor de uitblaasrichting kan worden aangepast.De 90° uitblaashoekaansluiting met lamellenafdekking is een element van de standkachel dat wordt gebruikt om lucht aan het voertui..
€24,99
Prijzen zijn inclusief BTW
De hoekluchtverspreider met een 90 graden aansluiting en een diameter van 60mm met Voronoi deksel De hoekluchtverspreider met een 90 graden aansluiting en een diameter van 60mm met Voronoi deksel
1 tot 4 werkdagen
Model: VBD P 0081
Installatiecomponent voor standverwarmingssystemen. De Voronoi-afdekking is ontworpen om een ​​gelijkmatige verdeling van de luchtstroom over het gehele uitblaasoppervlak te garanderen.De 90° Elbow Voronoi Cover Outlet Fitting is een onderdeel van het standverwarmingssysteem dat wordt gebruikt ..
€24,99
Prijzen zijn inclusief BTW
1 - 12 van 36 (3 pagina's)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.