Menu
Your Cart

Installatie en contact

VBD Services is officieel importeur en gecertificeerd service-centrum van de Autoterm(Planar) kachels.

Installatie, reparatie en service

Het installeren van onze producten is niet altijd eenvoudig en kan speciaal gereedschap en/of specifieke kennis vereisen. Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van onze producten in boten.  We beschikken over een goed uitgeruste service bus vol met professioneel gereedschap en de juiste diagnose apparatuur. Hierdoor kunnen  we de installatie op een vlotte en professionele manier uitvoeren. Voor stalen schepen hebben we een hydraulische pons aangeschaft voor de grotere gaten waardoor we nog sneller en netter kunnen werken.

Word de kachel door VBD Services geïnstalleerd dan geven we 3 jaar garantie in plaats van 2 jaar met een maximum voor lucht-verwarmers van 2000 uur in plaats van 1500 uur. Voor motorblok-verwarmers 1000 uur in plaats van 500 uur.

Wilt u een scherpe offerte voor een installatie dan graag telefonisch contact opnemen 0858771440.

Daarnaast hebben we een dealernetwerk door heel Nederland en België van dealers die ook de installatie kunnen verzorgen in campers, bestelbussen, vrachtwagens, boten enz.  Voor adressen zie hier.


Reparaties worden allemaal vakkundig in eigen beheer en op korte termijn uitgevoerd. Dus geen lange wachttijden omdat de kachel terug word gestuurd naar de fabriek.

 

Garantie

Iedere Autoterm kachel heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar. Voor lucht-verwarmers geld een maximum van 1500 draaiuren en voor motorblok-verwarmers 500 draaiuren.

Installeert u zelf de kachel dan krijgt u deze garantie op het geleverde product, niet op de door u zelf uitgevoerde installatie. Mocht er onverhoopt wat mis gaan vragen wij u eerst duidelijke foto’s van de installatie te sturen. Vaak kan het probleem telefonisch verholpen worden in andere gevallen kan de kachel teruggestuurd worden of kunnen wij op locatie het probleem komen oplossen. Aangezien het in 95% van de gevallen het probleem een niet juiste installatie is kunnen hieraan kosten verbonden zijn. 

Telefoonnummers

085 877 1440

06 34 82 13 09 

Email

info@vbdservices.nl 

                                                       

Er zijn geen producten beschikbaar uit deze categorie.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.