Menu
Your Cart

Autoterm standkachels

KLIK HIER VOOR HET COMPLETE AUTOTERMPROGRAMMA.

Wij hebben wel alles op voorraad voor de standkachels. Meer dan 1000 Autoterm standkachels en heel veel toebehoren en accessoires. Op werkdagen voor 15:00 uur besteld zelfde dag nog verzonden !
Klik hier voor het laatste nieuws over de leverbaarheid van de Autoterm kachels.

VBD SERVICES IS OFFICIEEL IMPORTEUR VAN DE ZEER BETROUWBARE EN VOORDELIGE AUTOTERM, VOORHEEN PLANAR DIESEL KACHELS, VOOR TOEPASSING IN BIJVOORBEELD UW BOOT, CAMPER, BEDRIJFSBUS, VRACHTWAGEN OF TUINHUIS. DE AUTOTERM DIESEL STANDKACHELS VERWARMEN DE CABINE(S) VAN UW CAMPER OF DE KAJUIT(EN) VAN UW BOOT ONAFHANKELIJK VAN DE MOTOR. DE AUTOTERM KACHELS VERZORGEN EEN AANGENAAM WARM EN COMFORTABEL DROOG BINNENKLIMAAT. WAARDOOR U NOG MEER PLEZIER KUNT HEBBEN VAN UW BOOT OF CAMPER. ONZE DIESEL KACHELS VERWARMEN SNEL EN ZIJN GEMAKKELIJK TE BEDIENEN. 

HET GEBRUIK VAN EEN DIESEL STANDKACHEL IS VEEL VEILIGER DAN HET VERWARMEN MET EEN OPEN VLAM OP BV. GAS OF KEROSINE WAARBIJ NAAST CONDENS OOK KOOLMONOXIDE KAN VRIJKOMEN IN DE CABINE OF KAJUIT.

DE UITLAATGASSEN VAN EEN DIESEL KACHEL WORDEN DOOR EEN ROESTVRIJSTALEN UITLAAT VEILIG NAAR BUITEN AFGEVOERD.

ZE ZIJN OOK AANZIENLIJK VEILIGER EN GEBRUIKSVRIENDELIJKER (GEEN GESJOUW MEER MET GASFLESSEN) DAN DE VEEL TOEGEPASTE KACHELS OP GAS WAAR IEDER JAAR HELAAS TOCH WEER ONGELUKKEN MEE GEBEUREN.

 

DE GROTE VOORDELEN VAN DE AUTOTERM STANDKACHELS ZIJN ;

 

•          DE PRIJS.

•          GEEN KOOLBORSTEL IN DE VENTILATOR MOTOR WAARDOOR DEZE ZEKER 12.000 UUR MEE KAN.

•          GEEN BRANDERVLIES IN DE VERBRANDINGSKAMER. BIJ ANDERE MERKEN DIENT DIT OM DE 2000

            UUR VERVANGEN TE WORDEN.

•          BIJ STORINGEN MAKKELIJK TE RESETTEN ZONDER LAPTOP.

•          ONDERHOUD NIET NODIG, WEL REGELMATIG DE KACHEL OP VOL VERMOGEN LATEN DRAAIEN

            ZODAT DE KACHEL SCHOON BLIJFT.

•          HEBBEN TUV EN CE EN VOLDOEN AAN DE EUROPESE EMISSIE EISEN.

 


DE AUTOTERM DIESEL KACHELS ZIJN UITERMATE GESCHIKT VOOR INBOUW IN CARAVANS, CAMPERS, BOTEN ENZ. MET BEHULP VAN DE SPECIAAL VOOR ELKE TOEPASSING SAMENGESTELDE INBOUW SET.
WIJ OF EEN VAN ONZE DEALERS KUNNEN OOK DE VOLLEDIGE INBOUW VOOR U VERZORGEN. VOOR DE DEALERLIJST KLIK HIER.

VBD SERVICES DOET ENKEL BOTEN, TUINHUIZEN, GRONDVERZETMACHINES ETC MAAR GEEN AUTO'S, CAMPERS OF BESTELBUSSEN. HIERVOOR WERKEN WE SAMEN MET DIVERSE GARAGE / CAMPER BEDRIJVEN. VOOR EEN VRIJBLIJVENDE EN SCHERPE OFFERTE KUNT U ALTIJD CONTACT MET ONS OPNEMEN.
MOCHT U DE INSTALLATIE ZELF WILLEN DOEN DAN STAAN WE U VANZELFSPREKEND MET RAAD EN DAAD BIJ.
DE KACHEL OF ONDERDELEN OPHALEN OF BEKIJKEN IN ONS MAGAZIJN TE UITWELLINGERGA IS GEEN PROBLEEM, WEL GRAAG EVEN TELEFONISCH CONTACT OPNEMEN VOOR EEN AFSPRAAK.

We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.